Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Amazon Pay / PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf € 0,00

Wij zijn kaptafel-winkel.nl

Wij ontwerpen en produceren moderne en praktische kaptafels voor elke smaak en portemonnee.

Kaptafel-winkel.nl maakt deel uit van OK-Living, een gerenommeerde meubelfabrikant en online meubelhandelaar voor stijlvolle en eigentijdse meubels. Met onze 33 winkels streven wij ernaar de toonaangevende directe online meubelleverancier van Europa te worden.

Onze visie is om uw visie van een persoonlijke schoonheids- en wellness-oase te realiseren.

Bij onze oprichtings- en hoofdvestiging in Brandenburg werken onze toegewijde medewerkers in een aangename werksfeer aan unieke ontwerpen van kaptafels in verschillende stijlen en uitvoeringen. We zijn bijzonder trots op ons eigen merk VICCO, dat creatieve en moderne concepten combineert met trendy ontwerpen en hoogwaardige materialen voor unieke kaptafels tegen betaalbare prijzen.

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan stijlen, maten en kleuren om aan uw individuele smaak te voldoen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment moderne verlichtingssystemen, zitmeubelen en spiegels aan. Kortom: bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om de perfecte plek voor uw schoonheidsroutine te creëren. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, klantenservice en een positieve winkelervaring.

Ons toegewijde team staat altijd klaar om uw vragen en verzoeken te beantwoorden en zorgt ervoor dat uw tevredenheid altijd voorop staat. Vertrouw op schminktischshop.de om uw wens voor een exclusieve schoonheidsoase te vervullen. Laat u inspireren door onze hoogwaardige producten en uitstekende service.

Kaptafel-winkel.nl in cijfers

In 2022 hebben we met een jaaromzet van 151 miljoen euro meer dan 2,4 miljoen pakketten verzonden en zo talloze huizen mooier gemaakt.
MEHR INFO
Naast onze winkel schminktischshop.de beheren we ook onze hoofdwinkel OK-Living, evenals onze gespecialiseerde winkels, Palettenkissenwelt, OK-Kitchen, OK-junior en K-Bath.
MEHR INFO
Met onze inmiddels 33 winkels zijn we actief naast Duitsland en Oostenrijk, ook in tal van andere Europese landen.
MEHR INFO

ONZE VISIE


Bij Kaptafel-winkel.nl draait het om het ontwerpen en creëren van kaptafels die niet alleen indrukwekkende blikvangers in uw huis zijn, maar ook zorgen voor orde en voldoende ruimte bieden voor uw beautyproducten. We hechten veel waarde aan onverslaanbare prijzen, topkwaliteit en individuele ontwerpen - want elke kaptafel van ons spreekt voor zich. Ons doel is om uw schoonheidsdromen te vervullen met moderne en elegante kaptafels.

Ons streven naar schoonheid en huidverzorging, in combinatie met het perspectief van onze klanten, stimuleert ons dagelijks om op zoek te gaan naar nieuwe innovatieve ideeën en hoogwaardige materialen. Zo creëren we een plek waar u zich prachtig kunt voelen en uw passie voor make-up en huidverzorging kunt beleven met een bijzondere wellnessfactor.

Dit alles kan alleen worden bereikt in een vrolijke en respectvolle omgeving met vriendelijke medewerkers. Bij ons staat u als klant centraal en we doen ons uiterste best om aan uw behoeften te voldoen en u een buitengewone winkelervaring te bieden.

ONZE TAAK


Als innovatief bedrijf willen we niet alleen unieke kaptafels creëren, maar ook op een duurzame en milieuvriendelijke manier produceren. Daarom behoren tot onze taken:

 • Verantwoordelijk en milieuvriendelijk produceren van kaptafels
 • Innovatie in eenvoudige montage van kaptafels - met zo eenvoudig mogelijke montage-instructies/-video's
 • Tevreden medewerkers en duurzame werkomstandigheden
 • Voortdurend zoeken naar de beste materialen
 • 100% klanttevredenheid en ongeëvenaarde service
 • Creëren van unieke moderne ontwerpen voor kaptafels
 • Het bieden van betaalbare oplossingen voor het creëren van perfecte kaptafels
MEER DAN 5.000
PRODUCTEN

VICCO en VitaliSpa - twee sterke merken met geweldige ontwerpen en hoge kwaliteit. Design ontmoet betaalbare prijzen.

MEER DAN 5,5 MILJOEN
VERKOOP

Of het nu met of zonder spiegel is, elegant en minimalistisch of in natuurlijke houtstijl, wij verkopen kaptafels die passen bij elke smaak en interieurstijl.

MEER DAN 63.000
EVALUATIES

Met verschillende magazijnlocaties in Duitsland en heel Europa zijn we in staat om onze klanten korte verzendroutes en ongewoon snelle levertijden te bieden in de meubelhandel.

ONZE GESCHIEDENIS

20 jaar Ok-wonen

 • 2002

  Wir starteten 10 neue OK-Living-Shops in insgesamt 10 weiteren Ländern.

 • 2004

  Na minder dan twee jaar gingen we voor het eerst online en boden we onze producten aan op verschillende platforms, zoals eBay.

 • 2005

  Het jaar daarop konden we onze eerste miljoen verkopen vieren. Destijds was dit een grote gebeurtenis voor ons en een mijlpaal op weg naar een gevestigde online meubelverkoper.

 • 2006

  De uitbreiding van het assortiment met veel spannende nieuwe artikelen ging gepaard met de verhuizing naar een groter magazijn van 4500 m² in Brandenburg an der Havel.

 • 2008

  Ons assortiment werd gestaag uitgebreid, de verkoop steeg, zodat we 2 jaar later verder uitbreidden. De opslagruimte werd dit jaar uitgebreid tot 8700 m².

 • 2010

  Ook in het buitenland bleven onze producten niet langer onontdekt, en we zetten de eerste stap op weg naar een internationale onderneming door uit te breiden naar buurland Oostenrijk.

 • 2013

  De directie verwerft een complex van ca. 40 ha, ca. 55 voetbalvelden, het "Oude Kazerneterrein" in Brandenburg. Hiervan is in totaal ca. 20.000 m² in eigen gebruik voor kantoor- en opslagruimte.

 • 2015

  We openen onze eerste eigen webwinkel. Naast kindermeubelen werden ook andere meubels voor de woonkamer, badkamer of keuken en tuin- en vrijetijdsartikelen in ons assortiment opgenomen.

 • 2017

  Verhuis binnen het pand naar een nieuw design open kantoor met een feel-good factor tijdens het werken.

 • 2018

  Er komen nog twee magazijnlocaties in Duitsland en een nieuw hoofdkantoor in Kiev.

 • 2019

  Een andere opslagplaats in Milaan werd onderdeel van het OK-netwerk.

 • 2020

  Onze eigen winkel krijgt een verse laag verf. Een mix van innovatieve software, exclusieve artikelen, een geweldig team en een moderne naam: OK-Living is geboren.

 • 2021

  Na de succesvolle lancering van onze nieuwe shop OK-Living.de hebben we andere speciale winkels gevonden die de woonwensen van onze klanten nog concreter kunnen vervullen. Kinderinrichtingsideeën zijn bijvoorbeeld te vinden bij OK-Junior en OK-Kitchen biedt een nog betere winkelervaring met zijn slimme keukenconfigurator.

 • 2022

  We lanceerden 10 nieuwe OK-Living winkels in in totaal 10 nieuwe landen.

 • 2023

  OK-Living breidt uit, vanaf februari lanceren we in nog eens 3 landen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70292 waarderingen